soorten koffiebonen

Koffiemachine Krups Evidence voor espresso

De echte koffieliefhebbers maken hun koffie zelf zodat ze kunnen genieten van de meest verse bak koffie. Een alternatief voor als je weinig tijd hebt is het zetten van koffie met hulp van een koffiemachine. Dit apparaat doet veel werkt voor je waardoor je tijd en moeite bespaart. Het enige dat je hoeft te doen is het koffiezetapparaat zo nu en dan eens grondig te spoelen en schoon te maken. Verder is het een ideale tussenoplossing voor mensen die gruwelen van instant-koffie die je als koffiestaafjes naast de waterkoker kunt vinden en die te weinig tijd hebben om zelf koffie te zetten. Uiteraard kan je snel even koffie halen bij een kiosk als je ‘s ochtends op reis bent, maar grote kans dat het dezelfde oploskoffie is die je juist probeert te vermijden.

Krups Evidence One EA895E voor heerlijke koffie

Wat kan je dan wel gebruiken? De Krups espresso Evidence One EA895E is een koffiemachine die je helpt met het maken van een heerlijke bak koffie in de morgen. Met een druk op de knop kan je deze volautomatische barista één van je favoriete warme dranken laten produceren. Er zijn twaalf traditionele koffierecepten waar je uit kan kiezen. De verhoudingen van de koffie zijn hierbij behouden gebleven. Het is overigens mogelijk om je eigen recepten te creëren en die als optie aan te bieden op de koffiemachine.

Om de optimale smaak van koffie te ervaren is het natuurlijk zaak dat je de beste koffiebonen gebruikt. Daarnaast zullen deze op een gebalanceerde manier bewerkt moeten worden om de ideale verhoudingen te krijgen voor de kop koffie. Het Quattro Force systeem zorgt hiervoor. Het zorgt in iedere stap voor de meest optimale bewerking waardoor het proces voor de hoogste kwaliteit koffie zal zorgen.

Persoonlijke instellingen voor warme dranken

Wat al eerder genoemd was en wat een handige optie bij deze koffiemachine is is dat je gepersonaliseerde instellingen kunt afstemmen op je behoefte. Op Koffiebekerbestellen.nl kan je overigens bijpassende gepersonaliseerde koffiebekers laten maken. Je doet dat door één van de twaalf hoofdcategorieën voor warme dranken te selecteren en die te wijzigen naar jouw eigen voorkeuren. Heb je eenmaal het koffierecept wat je wilt met een van de drie koffiesterktes? Dan kan je de instellingen opslaan en is deze optie vanaf dat moment te kiezen via het keuzemenu.

Koffiezetapparaat voor eenvoud in gebruik

Het gebruik van het koffiezetapparaat is in het algemeen erg voor de hand liggend. Of je nu koppen koffie zet met de standaard opties of dat je de barista in jezelf los laat om het af te stemmen zoals je zelf wilt het is in beide gevallen eenvoudig het display te hanteren. Je kan het merendeel van de koffie typen met één of twee knoppen klaar laten maken. Het bedieningspaneel dat je hierbij gebruikt is voorzien van pictogrammen in kleur. De lampjes op het displaypaneel helpen verder met het keuzeproces te vergemakkelijken.

Ontwerp en service voor deze koffiemachine

Andere details die het in huis nemen van een koffiemachine aantrekkelijk maken is het melksysteem. Dit kan gebruikt worden om melk direct uit het melkpak of -fles te halen om het vervolgens op te kloppen en als schuim bij de koffie toe te voegen. Hiervoor is een flexibele melkslang en roestvrijstalen buis meegeleverd. De lekbak die in het apparaat is ingebouwd is erg groot en heeft een vernieuwd ontwerp. Zodoende zal er minder gemorst worden bij het weghalen van de bak en is er tevens minder onderhoud nodig. Mochten er onderdelen toch stuk gaan dan is het design zo dat het in een handomdraai gerepareerd kan worden. De levering is goedkoop en snel en is geldig voor de komende 10 jaar. Door de wereld heen zijn er 6500 reparatiecentra waar je terecht kunt mocht het koffieapparaat niet meer werken.