Informatie over bedrijfscatering

Zakelijke catering is geen ondergeschoven kindje bij ons. Integendeel. De echte cateraar beheerst bedrijfscatering tot in de finesses. Wij rekenen zowel de bedrijfscatering als de catering voor instellingen en scholen tot onze expertise. Maatwerk, prijzen die redelijk zijn en perfecte service, dat zijn onze geheime ingrediënten. Al onze klanten krijgen de persoonlijke aandacht die ze verdienen en daarom zijn wij persoonlijk betrokken bij alles dat we doen. Van een lekker broodje met alles erop en eraan tot en met een complete warme maaltijd, alles is mogelijk.

Bedrijfscatering die aansluit bij de behoefte

Geen enkel bedrijf of instelling is hetzelfde. De aard van de werkzaamheden, de grootte van het personeelsbestand, het aantal gebruikers van de bedrijfskantine, alles is specifiek bedrijfsgebonden. Vandaar dat we ons aanbod helemaal aan uw vraag aanpassen. Heeft u af en toe een broodje nodig op kantoor? Of wilt u uw personeel in drukke tijden of tijdens de middagdienst een warme maaltijd kunnen aanbieden? Krijgt u regelmatig zakelijk bezoek en wilt u uw klanten en relaties een vergaderlunch kunnen serveren? Voor al deze momenten bent u bij ons aan goede adres. Uiteraard wordt ook uw budget meegenomen in het aanbod dat wij voor u samenstellen. Een professionele cateraar beschikt over ervaren en professionele mensen die u met alle vragen kunnen helpen. Ons aanbod past in de tijdgeest, waarin duurzaamheid en verantwoord leven een grote rol spelen. Salades, soepen en vers fruit, gezonde broodsoorten, sappen en zuivel horen daar zeker in thuis. Wilt u exact weten welke bijdrage wij aan uw bedrijfsrestaurant kunnen leveren? Of heeft u vragen over de incidentele bedrijfscatering? Bel ons en u krijgt een helder en vrijblijvend prijsvoorstel.

Bedrijfscatering – geen rare fratsen

Bedrijfscatering is eerlijk, recht-door-zee en zonder rare fratsen. Alle producten zijn van topkwaliteit zonder compromissen, net als de service die wij bieden. De behoeften van de klant staan bij al onze concepten centraal en dat gaat ook op voor onze bedrijfscatering en zakelijke dienstverlening. Communicatie is erg belangrijk bij onze werkwijze. Geen verrassingen voor wat betreft levering en facturering, daar zijn we heel correct in. Vertrouwt u ons uw bedrijfscatering toe, dan kunt u met een gerust hart alles aan ons overlaten. Wij nemen u alle logistiek uit handen en denken actief met u mee.

Bedrijfscatering – een gezond personeelslid presteert beter

Overal zijn mensen bezig om zich bewust te worden van hun leefstijl. Voldoende bewegen, niet roken en gezond eten horen daar sowieso bij. Met name op het laatstgenoemde heeft u als werkgever de meeste invloed. Gezonde medewerkers zijn energieker en productiever. En daar profiteert iedereen van, nietwaar? De cateraar kan u verzekeren van een evenwichtige, gezonde maaltijd die uw medewerkers in staat stelt om vol gas aan de slag te blijven, zonder middagdipje. Net als u dragen wij graag ons steentje bij aan de gezondheid van uw team of de bewoners van uw instelling. Een mooi doel dat iedereen kan onderschrijven, toch?

Voorbeeld dagelijkse lunch vanaf 60 personen

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • Diverse soorten brood en broodjes, krentenbollen, beschuit, crackers en ontbijtkoek
  • Kaasplateau met diverse kazen (waaronder Franse kazen en gezonde, vetarme varianten)
  • Vleeswarenassortiment met diverse (magere) vleeswaren en filet American
  • Verse salades, smoothies en vers fruit
  • Zuivel: melk, karnemelk, yoghurt en sap
  • serviesgoed