verwarmen

Wat zijn de voordelen van rechauds?

Wie een eigen restaurant, hotel, cateringbedrijf of een bed and breakfast runt, kan niet zonder meerdere goed rechauds. Maar wat is een rechaud voor de horeca eigenlijk? En welke voordelen hebben deze belangrijke accessoires, zeker als het gaat om jouw gasten volledig tevreden te stellen? In dit artikel lees je alles wat je moet weten ov het gebruik van rechaud in de horeca.

Een definitie van rechauds

Wat zijn horeca-rechauds precies? Onder rechauds worden warmhoudplaten verstaan, die bedoeld zijn om eten goed op temperatuur te houden. Als warmtebron worden ze gebuikt om eten op de juiste temperatuur te houden en niet om spijzen op te warmen. Een rechaud voor in de horeca werkt meestal op gas, elektra of er kan ook een waxinelichtje gebruikt worden om het eten warm te houden.

Je gasten eten voortaan op de juiste temperatuur

Het grootste voordeel van warmhoudplaatjes gebruiken, is natuurlijk dat je het eten van je klanten of gasten op de juiste temperatuur kunt houden. Zo weet je zeker dat je je gerechten goed kunt opdienen en de beste smaak en eetsensatie kunt garanderen. Zeker als je een eigen cateringbedrijf hebt, is het gebruik van rechaudplaatjes van cruciaal belang. Je kunt de menu’s die zijn besteld dan warm afleveren. Maar ook in restaurant die lopende buffetten op het menu hebben staan, is rechaudgebruik aan te raden. Terwijl de gasten rondlopen, op zoek naar een leuke combinatie van gerechten, heb je de zekerheid dat het vlees, groenten, soep en/of aardappelen/friet niet te veel afkoelen. Reken maar dat je gasten dit waarderen, want het eten smaakt veel lekkerder als het op exact de goede temperatuur gehouden wordt.

rechauds

Er is keuze genoeg

Ben je als horecaondernemer, restauranteigenaar of uitbater van een cateringbedrijf op zoek naar geschikte warmhoudplaatjes? Dan is er keuze in overvloed. Zo kun je gaan voor elektrische plaatjes, maar ook kiezen voor rechaudplaatjes die op gas werken of via waxinelichtjes verwarmd worden. Ook qua formaat is er een ruime keuze. Koop je jouw rechaud-accessoires bij een betrouwbare aanbieder, dan heb je de zekerheid dat er maatwerk geboden kan worden. Bekijk nu het complete assortiment van de horecaspecialist bij jouw in de buurt!