tapas Helmond

High Tea in Drenthe

Ga je er graag op uit? Dan kan Drenthe niet in je lijstje ontbreken. Je kan er genieten van de prachtige natuur, de gezellige hoofdstad Assen of meer leren over de bijzondere geschiedenis. Hoe heerlijk is het dan om tijdens een dag vol activiteiten te genieten van een lekkere High Tea? Eén ding is zeker, in Drenthe is genoeg te doen en te zien. 

Afbeelding met binnen, tafel, eettafel

Automatisch gegenereerde beschrijving

Natuur en geschiedenis

Wist je dat Drenthe een van de grootste natuurgebieden heeft in Nederland? Te beginnen met het Hijkerveld, bestaande uit tientallen vennen. Het is een groot heidegebied met een prachtig kleurenpallet wanneer de heide in bloei staat. Vooral in de maand augustus kan je er genieten van een prachtige wandeling. Ook is Drenthe een echte geschiedenis provincie waarbij Kamp Westerbork niet kan ontbreken. Deze heftige plek was tijdens de Tweede Wereldoorlog een doorgangskamp. Kamp Westerbork is een museum vlakbij het voormalig kampterrein. Je zal hier persoonlijk verhalen horen en bijzondere voorwerpen zien. Nog een stukje verder de geschiedenis in? Bezoek dan het hunebedcentrum. Hier vind je op steenworp afstand het grootste hunebed van Nederland. 

Dagje erop uit

Of je nu in Drenthe wilt gaan shoppen, iets actiefs wilt doen of wilde dieren wil spotten, alles is mogelijk. Ben je gek op motorraces of wil je graag mooie auto’s en motoren spotten? Dan is het TT circuit in Assen echt wat voor jou. Je kan hier kijken naar gave races of zelf op avontuur gaan. Tijdens de Trackdays is het namelijk toegestaan om met je eigen motor of auto het circuit op de gaan. Wil je echt een hele dag zoet zijn? Bezoek dan Wildlands Adventure Zoo, een fantastisch dierenpark met vier themagebieden. Je vindt er onder andere verschillende plant en diersoorten. Het is een combinatie van attracties en dieren, je hebt de keuze tussen wilde achtbanen of het spotten van bijzondere diersoorten. Natuurlijk kan je ook genieten van beide. 

High Tea in Drenthe

Tijdens een dag wandelen, activiteiten of shoppen, wil je natuurlijk wat lekkers eten en drinken. Maak je geweldige dag helemaal af met een heerlijke High Tea. Je geniet van lekkere kleine zoete en hartige hapjes onder het genot van verschillende theesmaken. Kies een High Tea in Drenthe die helemaal bij je past. Van jouw favoriete hapjes tot een sfeer die jij fijn vindt. Of je nu een vrijgezellendag, familiedag, dagje weg met vrienden of er op uit bent met het gezin, in Drenthe kan je altijd terecht voor een heerlijke High Tea.

Verschillende locaties 

Ben je gek op het bezoeken van verschillende steden? Combineer de leukste stedentrips dan met de leukste High Tea locaties. Je vindt de mooiste plekjes in combinatie met heerlijke hapjes en thee smaken. Een High Tea is niet alleen het nuttigen van eten maar ook een hele beleving. Geniet samen met vrienden, vriendinnen of familie en maak er een onvergetelijke dag van. Welke stad je ook bezoekt, er is altijd wel een High Tea locatie die bij jou past! 

Afbeelding met lucht, buiten, speelgoed

Automatisch gegenereerde beschrijving