Handige bestel app voor de horeca

U zoekt een innovatieve manier om aan de behoeften van de moderne consument te voldoen die zonder extra kosten een hogere omzet voor uw horecabedrijf genereert?

Met de bestel app van MoreApp kan uw klant gemakkelijk, snel en op elk moment een bestelling plaatsen of de rekening opvragen via zijn smartphone. Uw gast hoeft niet langer in de rij te wachten of te wachten tot er een obers langskomen. Klinkt ideaal toch? Indien je interesse gewekt is raden we je aan om dan ook snel verder te lezen. Wij gaan er je alles over vertellen in dit artikel.

Wat zijn de voordelen?

  • Meer tevreden gasten: U geeft uw gasten meer keuzevrijheid en maakt van hun bezoek een leuke en gastvrije ervaring die leidt tot een groter aantal tevreden gasten die bij u terug willen komen. Gastvrijheid staat immers centraal in de horeca.
  • Meer contactmomenten: Vanwege de meerdere opties die gasten hebben om hun bestelling te plaatsen, worden er vaker drankjes of snacks geserveerd. Dit creëert meer contactmogelijkheden waardoor het servicepersoneel meer aandacht voor detail en een grotere persoonlijke beleving kan geven.
  • Meer verkopen: Uw gasten zullen sneller en vaker bestellen, omdat ze dit op elk moment kunnen doen. Uw servicemedewerkers kunnen zich daardoor meer focussen op upsell.

Zelf uitproberen?


Wil je eerst de vele mogelijkheden en het gemak van de MoreApp bestel app ervaren? Probeer het dan eerst een maand geheel gratis uit door de app te downloaden via de website. Doordat dit de eerste weken gratis is kun je dit kosteloos en dus zonder risico uitproberen.