Een verfrissend drankje: schweppes

Op een warme zomerdag is het handig je gasten op het terras iets verfrissends aan te bieden. Wanneer de zon schijnt tijdens een bezoekje aan het terras neigen veel mensen wel naar een licht verfrissend drankje. Schweppes is hier het antwoord op. 

Schweppes komt voor in allerlei smaken. Voorbeelden hiervan zijn Indian Tonic, Bitter Lemon, Orange , Mojito en nog veel meer. Door veel consumenten wordt het ervaren als een echte dorstlesser en valt het goed in de smaak. Het is als horecaondernemer belangrijk om met de nieuwe trends mee te gaan en verschillende brands uit te proberen. Schweppes heeft ook een Cola variant. De ene consument zal misschien de originele Coca Cola prefereren terwijl de ander het cola variant van Schweppes lekkerder zal vinden: smaken verschillen. Het is als horecaondernemer daarom dus geen overbodige luxe om van hetzelfde smaakje of type drank verschillende merken in de aanbieding hebben. Zo houd je elke klant tevreden en voorkom je teleurstellingen.

Ook voor de alcoholistische mixen is Schweppes een goede aanrader. In de praktijk merk je dat Schweppes vaak gemixt wordt met bijvoorbeeld Gin of wodka. De verfrissende smaakjes van het drankje in combinatie met een stukje limoen en ijsklontjes valt goed in de smaak bij de terras-liefhebbers. Het is dus zeker handig om te experimenteren met de perfecte combinaties met sterke drank en de drankjes van Schweppes. U kunt de drankjes van Schweppes in meerdere aantallen bestellen op Frisland.nl. De drankjes worden snel bezorgd wanneer je via frisland.nl besteld. 

Bron: Frisland.nl