Bar verhuur

Wat is een mobiele bar?

Een mobiele bar huren is zeer geschikt voor feest en evenementen. Als er veel mensen komen, zijn er vaak extra kranen nodig om iedereen van drank te kunnen voorzien. Dan kan de verrijdbare bar uitkomst bieden. Zelfs als er in bepaalde seizoenen voldoende ruimte is om dranken in horecagelegenheden te verstrekken, zoals op zomerterrassen of binnentuinen, kan een mobiele bar een uitstekende oplossing bieden. Ook kan je denken aan feesten zoals: trouwerijen, dorpsfeesten, jubileums en een reünie. Het grootste voordeel van een mobiele bar huren is natuurlijk de draagbaarheid, dus je kunt bijvoorbeeld zelf de beste locatie kiezen om een extra tap toe te voegen. 

Een mobiele bar voor intensief gebruik

Het voordeel van de verrijdbare bar is dat deze in grote hoeveelheden gebruikt kan worden. In tegenstelling tot desktopkranen kunnen mobiele kranen 164 liter water per uur uitstoten. Zo kun je zorgeloos genieten en onder bijzondere omstandigheden blijven drinken. Met de mobiele bar tover je elke ruimte om tot een prachtige plek waar je gemakkelijk een cocktailparty, receptie of feest kunt houden.

Bar huren in verschillende designs

Je kunt een mobiele bar huren in verschillende designs. Op die manier organiseer je een feest of bijeenkomst die jouw gasten niet snel zullen vergeten. Zo is de cocktailbar ideaal voor een gezellig feest waar de alcohol rijkelijk mag vloeien. Je kunt aan de bar genieten van heerlijke cocktails in verschillende soorten en maten. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een sfeervol feest met minder drukte. In dit geval kun je bijvoorbeeld een koffie- of lounge bar huren. Of je neemt een bakfiets koffie, dit is een bakfiets waar koffie word geserveerd!

De meeste bars zijn modern en van verschillende handigheidjes voorzien. Denk bijvoorbeeld aan Ledverlichting en zelfs Lcd-schermen. Deze handigheidjes zijn uiterst geschikt voor een themafeest vol glitter en glamour. Er bestaat natuurlijk ook een koffiebar en daar kan je genieten van heerlijke koffiesmaken. Deze worden bediend door barista’s die je gasten graag een lekker kopje koffie voorschotelen met schitterende latte art. 

Bar met een professionele uitstraling huren

Er zijn niet alleen bars te verhuren voor feesten, maar ook voor beursbalies. Dit product kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld in gesprek wilt met bezoekers tijdens een zakelijke beurs. Een bar maakt het voeren van een gesprek tenslotte meer ontspannen dan wanneer je aan een tafel zit. Ook is het net iets gemakkelijker om even iets op te schrijven aan de bar. Wellicht krijg je door deze prachtige bar nog extra klanten. 

Bar huren op maat

Je kunt een mobiele bar ook huren op maat. Je kunt de bar dus aanpassen zoals jij wilt. Op deze manier is het altijd mogelijk om een mobiele bar te huren. Het leuke is dat je de bar kan huren met jouw eigen ontworpen huisstijl. Als je van te voren een mooi ontwerp doorstuurt met de kleuren die jij wilt op de bar. Wanneer je een feestje hebt met een groot aantal mensen kun je dus altijd een bar huren en daarbij zijn alle opties mogelijk.