Catering Zaandam

Soorten catering in Zaandam voor elk feest

Ga je een feest organiseren? Daar komt veel bij kijken. Je wil natuurlijk zelf ook kunnen genieten van je speciale dag, dus het is fijn om sommige taken uit te besteden. Zoals de catering. Ben je op zoek naar catering in Zaandam? De keuze is daar eindeloos. Er zijn bovendien verschillende soorten catering. Verdiep je goed in de mogelijkheden en kijk welke catering bij jou past. Deze soorten zijn er beschikbaar:

catering in Zaandam
  • borrelhapjes
  • barbecue
  • buffetten
  • tapas

Borrelhapjes en tapas

Je denkt nu wellicht: borrelhapjes zijn toch een soort tapas? Dat klopt, maar het onderscheid wordt vaak gemaakt op basis van de inhoud. Onze Nederlandse borrelhapjes zien er immers anders uit dan de Spaanse hapjes. Vaak bestaan borrelhapjes uit gefrituurde hapjes of fingerfood zoals stukjes kip en kaas snacks, maar ook bruschetta en toastjes kom je vaak tegen als het gaat om borrelhapjes.

Tapas daarentegen zijn vaak nog wat uitgebreider en bovendien Spaans van oorsprong. Populaire tapas zijn bijvoorbeeld de albondigas, patatas bravas en verschillende gerechten met vis zoals paella. 

Catering Zaandam

Barbecue: alles geregeld

Niets leuker dan met mooi weer een barbecue organiseren. Maar het is toch telkens meer werk dan je had verwacht. Wist je dat je bij een cateringbedrijf ook een complete barbecue kunt bestellen? Je krijgt dan alle ingrediënten voor een succesvolle barbecue thuisgebracht. Je kunt er zelfs voor kiezen om de catering ook het bakken van het vlees te laten doen. Dan kun jij je volledig richten op je gasten.