cocktail catering

Zo ga jij ook thuis voor horeca kwaliteit

Hallo horeca liefhebbers, welkom op deze blog! Nou ja, ik ga er van uit dat jullie horeca liefhebbers zijn. Of in ieder geval mensen van het goede leven. Als bezoeker van deze website lees jij namelijk graag leuke blogs over de onderwerpen lifestyle, culinair en bourgondisch genieten. De dingen die in mijn ogen het leven nét wat meer glans geven. In deze blog geef ik jullie een paar tips hoe je ook thuis hiervan kunt genieten.

Kwaliteit boven kwantiteit

Wat maakt lekker uit eten gaan nou zo fijn? Natuurlijk is dat de service en het gemak, je wordt als gast op je wenken bedient. Maar ook het lekker eten en de hoge kwaliteit hiervan vormen een belangrijk onderdeel van je ervaring. Vaak smaakt alles net even lekkerder in een restaurant. Mals vlees, verse groente, goede wijnen, dit alles zorgt voor een bijzondere ervaring. Hou hier rekening mee bij het doen van je eigen boodschappen. Ik weet dat niet iedereen een ster in de keuken is, maar als je goede ingrediënten koopt ben je al een heel stuk op weg. Want als de basis goed is kan het gerecht alleen maar beter worden. Kies daarom voor kwaliteit boven kwantiteit; kwaliteitsvlees boven kilo-knaller en groenten van de groenteboer in plaats van groene tomaten uit de supermarkt. Je zult zien dat dit al veel uit maakt.

Kies voor iets speciaals

Veel mensen kopen vaak dezelfde levensmiddelen. Ga maar na, ziet jouw boodschappenlijstje er niet elke week heel vergelijkbaar uit? Wijk daar eens van af, ga eens op onderzoek wat er nog meer allemaal te krijgen is. Kijk bijvoorbeeld eens in de schappen van een delicatessenzaakje, of bij de groothandel. Daar zijn vaak bijzondere (seizoens) producten te koop.

Heb je eenmaal de smaak te pakken? Durf dan eens écht uit te pakken! Wat dacht je van Cocktail catering? Ideaal voor op een feestje, familiedag of bedrijfsfeest. Zo steel jij zeker de show! Alles wordt voor je geregeld en je bent verzekerd van een leuke avond.

Experimenteer met gerechten

In restaurants zien de borden er altijd heel mooi uit, is het eten een smaakexplosie proef je dingen die je nog nooit eerder zo geproefd hebt. Maar dit kan thuis ook! Daag jezelf uit en vindt de chef in jezelf! Maak het je in het begin niet te moeilijk: zoek een paar recepten op en ga lekker aan de slag. Wat heb jij altijd al eens willen koken? Denk ook na over de presentatie van je eten, want eerlijk is eerlijk: het oog wil ook wat. Dus zorg voor mooie kleuren en leg de ingrediënten mooi op het bord. Je zult zien dat alles zo nog veel lekkerder smaakt.