gezonde ontbijtgranen

Een gezond ontbijt

Om de dag door te komen heb je energie nodig. Dit haal je door bijvoorbeeld een goede nachtrust, maar ook je ontbijt. Je haalt je energie uit een goed ontbijt. Om hier veel uit te halen is het een idee om gezonde ontbijtgranen te eten. Havery heeft verschillende soorten granola waaruit je kan kiezen. Denk hierbij aan Cacao Coconut, Cracking Nuts, Berry Pistachio, Apple Cinnamon. Wist je dat het mogelijk is om deze granola te proberen? Je kunt namelijk het Tasty pakket aanschaffen. Het Tasty pakket is een box van 4 porties van 45 gram. Zo kun je alle smaken uitproberen en kiezen welke jij het lekkerste vind. Het pakket is overigens ideaal om cadeau te geven!

gezonde ontbijtgranen

Een goed ontbijt met deze ontbijtgranen smaken niet alleen lekker, maar geven je energie voor de hele dag. De ontbijtgranen zijn laag in suiker. Zo weet je dat je gezond bezig bent. Gezond bezig zijn en dan ook nog dat het eten lekker smaakt? Wie wilt dat nu niet!

Mocht je nou iedere dag granola eten dan is het verstandig om 4 zakken te kopen. Dit is omdat het goedkoper is vanwege de verzendkosten. Ook handig om te weten is dat het mogelijk is om een abonnement te nemen. Met een abonnement krijg je je granola op vaste momenten. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je zonder granola komt te zitten. Niet alleen dat, maar je krijgt ook nog 10% korting als je voor een abonnement kiest. Nu eet je gezonder, smaakt het ook nog lekker en scheelt het in de portemonnee, wat wil je nog meer?