Een cocktailbar huren: wat zijn de mogelijkheden?

Ben je bezig met het organiseren van een groot evenement en zou je graag iets origineels verzinnen op het gebied van catering en drankjes? Dan is een cocktailbar huren via Shake It een goed idee! Daar hebben ze maar liefst 80 soorten cocktail bars op voorraad, en deze kun je huren inclusief alle ingrediënten voor de cocktails zelf. Uiteraard komt er ook iemand mee die deze cocktails kan bereiden, dus dat hoef je niet zelf te doen. Een cocktailbar huren is een super leuke aanvulling op elk event, zeker als het in de avond plaatsvindt.

Wil je een cocktailbar of een barista inhuren?

Er zit een groot verschil tussen een cocktailbar of een barista inhuren. In het eerste geval schenk je namelijk vrijwel alleen alcoholische drankjes, en een barista bereidt juist de lekkerste koffies. Bij Shake It kun je terecht voor beide concepten. Zowel een cocktailbar als een koffiebar hebben ze in diverse varianten, en je kunt ze ook een bar laten beplakken met jouw bedrijfslogo. Dit is handig voor als je de bar wilt gebruiken als middel om reclame mee te maken, bijvoorbeeld op een beurs. Liever een mobiele versie? Dan kan ook, want ze hebben ook bars die door de ruimte kunnen bewegen. Uiteraard zijn deze niet zo groot, dus kun je daarmee doorgaans een iets kleiner aanbod aan drankjes aanbieden.

De lekkerste cocktails of koffies op locatie

Wat voor evenement je ook moet organiseren, je wit je gasten natuurlijk voorzien van lekkere drankjes. Bij deze aanbieder kun je terecht voor diverse bars, zoals ze eerdergenoemde cocktail of koffie bar, maar ook voor juices en normale bars met bier, fris en wijn. Natuurlijk kun je ook voor een combinatie daarvan gaan. De juicebar is geschikt voor evenementen die overdag plaatsvinden waarbij de nadruk ligt op een gezonde leefstijl, of als je mensen simpelweg iets heel gezonds wilt aan kunnen bieden. Je kunt dan kiezen voor juices of smoothies. Deze lijken op elkaar, maar ze zijn toch net even anders. 

Champagne, bier, wijn en fris op locatie

Natuurlijk hoef je niet perse voor luxe cocktails of trendy smoothies te gaan. Je kunt ook gewoon kiezen voor een barista op locatie of een bar waar ze bier, fris, wijn en eventueel champagne serveren. Het is lastig te zeggen wat een koffie- of cocktailbar huren precies kost, want dit hangt af van de hoeveelheid cocktails en hoe groot je wilt dat de bar is.