Bedrijfsuitje in Haarlem

Bedrijfsuitje in Haarlem

Bedrijfsuitje in Haarlem regelen is geen enkel probleem. Via de website van uitjeseneten.nl kan je zien welke uitjes hier allemaal op de planning staan. Over het algemeen zijn het uitjes waar je wel wat voor uit moet voeren, maar allemaal erg leuk. Tevens kan je dit soort uitjes gaan combineren met heerlijk eten en drinken erbij. Op deze website staat precies wat je er allemaal bij kan boeken, wat inbegrepen is en wat het per persoon gaat kosten.

Omdat wij een klein bedrijfje zijn die dagelijks hun werkzaamheden achter een computer moeten uitvoeren, vonden wij het belangrijk om een uitje te regelen wat sportief is. Er zijn hier genoeg leuke ideeën te vinden, maar wat er voor ons uitsprong was de Steps in the City.  

Een zeer leuk bedrijfsuitje in Haarlem

Steps in the City is een zeer leuke combinatie. Je bent actief bezig en kan op deze manier de stad gaan verkennen. De steppen waarmee je deze route gaat maken zien er bijzonder leuk uit. Een zeer groot voorwiel met een wat kleiner achterwiel. Je wordt in groepjes verdeeld en krijgt een digitale camera en opdrachten mee. Hiermee is het de bedoeling om deze onderweg op te lossen en verschillende behendigheidsspelletjes uit te voeren.

Bedrijfsuitje in Haarlem

Plan hier ook een gezellig dagje uit

Niet alleen voor bedrijfsuitjes kan je hier bij uitjeseneten.nl terecht. Ook voor geslaagde vrijgezellenfeestjes en familie uitjes is het mogelijk om hier een zeer leuke dag te organiseren. Deze kunnen gecombineerd worden met een heerlijk diner of een borrel. Op de website is te zien wat hier allemaal mogelijk is en hoeveel heet gaat kosten per persoon.

Wij hebben hier al eerder een zeer gezellig dag meegemaakt en daarom zijn wij hier weer terug gekomen. Alles is zo perfect geregeld en dat is prettig om te weten. Ook aan eten en drinken is hier gedacht en dat kan je er wel of niet bij bestellen.

Wederom een top dag gehad

Onze ervaring op de step door Haarlem was grandioos. Dankzij de digitale camera’s die je per groep kreeg, zijn er bijzondere leuke foto’s gemaakt. Aan het einde van deze dag waren alle foto’s op een USB stick gezet en die kregen wij mee. Deze hebben wij nog een keer gezamenlijk bekeken tijdens een bijeenkomst op ons werk. Het was een zeer geslaagde dag en deze gaan wij zeker vaker beleven.