franse droge worst

Aanrader: de droge worst!

Heb jij binnenkort visite over de vloer? Vind je het leuk om iets speciaals te geven aan jouw gasten? Dan ben jij bij dit blog helemaal aan het juiste adres! Hier staat namelijk alles over de droge worst. Deze worst is namelijk dé gangmaker op elk feest, omdat het een geweldige, aparte smaak heeft. Jouw gasten zullen werkelijk verrast zijn: in de positieve zin natuurlijk. De droge Franse worst is namelijk heel erg zeldzaam. Vooral wanneer er gekeken wordt naar smaak valt af te leiden dat de droge worst op eenzame hoogte staat als er wordt gekeken naar hapjes. Wil jij hier meer over weten? Lees dan snel verder, en leer meer over de droge Franse worst!

Meerdere varianten

Wanneer je denkt aan een droge worst, dan schrik je van hoeveel varianten er bestaan. Er zijn namelijk rond de 35 varianten beschikbaar in Nederland. Deze varianten zijn redelijk duurzaam, omdat ze, mits goed bewaard, lang mee kunnen gaan. Wanneer de droge worst wordt bewaard in een donkere, droge ruimte, dan gaat de worst mee voor twee maanden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de worst niet opgaat. Een overheerlijke, droge worst gaat namelijk áltijd op!

Pakketten naar keuze

Een mooi weetje is dat de droge worst prima te combineren is met andere hapjes. Wanneer u van plan bent om een hapjesplank te prepareren voor een feestje is het aan te raden om eens rond te kijken op het internet en te zoeken naar worstpakketten. Deze pakketten zijn gevuld met diverse Franse worsten, die u kunt uitproberen. Het is tevens ook leuk om deze uit te delen aan uw gasten en hun mee te nemen in het proefproces. Bij de droge worst geldt immers hetzelfde principe als bij het geven van een feestje: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!