horecabeveiliging

Personeel voor in de horeca: deze mensen heb je nodig!

Mensen bezoeken een horecagelegenheid, omdat ze op zoek zijn naar gezelligheid. Of het nu gaat om een restaurant, café of een discotheek, deze gezelligheid moet gepaard gaan met veiligheid. Om deze te waarborgen, is de aanwezigheid van beveiliging aan te raden.

event security group

Een uitgebreide klus

Wist je dat een beveiliger in de horeca veel meer doet dan enkel een oogje in het zeil houden? Zo behoort de rol als gastheer of -vrouw ook tot de taken, evenals het zijn van een eerste, vaste aanspreekpunt. Een beveiliger kan zowel tijdens de openingsuren als daarbuiten aanwezig zijn. Horecabeveiliging door event security group biedt deze mogelijkheden.

Vaste beveiliging

Het is belangrijk dat een horeca beveiliger klantgericht is. Bovendien moet er voldoende oog voor detail zijn. Je doet er goed aan om vooraf helder te krijgen welke mogelijkheden er geboden worden. Als dit aansluit bij hetgeen dat geschikt is voor een bepaalde locatie, dan kunnen er afspraken gemaakt worden. Het is namelijk goed mogelijk om een vaste beveiliging in dienst te nemen. Dit biedt meerdere voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld altijd te maken met iemand die de locatie kent en is het bovendien makkelijker schakelen. Veel horecagelegenheden geven deze redenen de voorkeur aan een samenwerking voor langere tijd. Wel zo prettig voor beide partijen.

De juiste kernwaarden

Het is prettig als een beveiligingsbedrijf flexibel en meedenkend is. Een actieve houding en preventief kunnen handelen zijn eveneens belangrijke waarden. Geen object is immers hetzelfde en elke beveiligingsklus vraagt om een plan op maat. Situaties moet je voor kunnen zijn en het is wel zo prettig als er de-escalerend te werk wordt gegaan. Daarnaast moet er uiteraard vertrouwen zijn. Wil je er zeker van zijn dat je met een betrouwbare partner te maken hebt, neem dan eens een kijkje bij horecabeveiliging door event security group.