Nooit meer last van wind door terras windschermen? Xterior!

Twijfelt u om een terras windscherm aan te schaffen? Ik heb al jarenlang een strandtent nabij Scheveningen. Veel toeristen komen hier dagelijks heen om te genieten van de omgeving en een kop warme chocomelk. Maar te vaak hadden klanten nog last van wind die langs de windschermen heen ging. Dit zorgde zowel bij mijn klanten als werknemers veel overlast. Ik heb veelvuldig geprobeerd om deze overlast te voorkomen. Zo heb ik weleens het hele terras met tape geprobeerd te beschermen. Toen kwam ik in contact met Xterior die een oplossing voor mijn probleem hadden. Enkele dagen na het eerste contact met de organisatie waren de schermen al geplaatst. De organisatie was duidelijk en de communicatie verliep soepel.

Terras windscherm

Geen overlast

Nu een jaar en vele stranddagen verder kan ik zeggen dat het daadwerkelijk veel van mijn problemen op het terras heeft opgelost. De wind kan mijn klanten niet meer bereiken. Ze zitten nu met een gerust hart een kopje chocomelk te drinken. Mijn personeel loopt nu ook met veel zekerheid het terras op. Klanten komen keer op keer terug en zijn zeer tevreden over de oplossing. Ik zie mijn omzet dan ook de afgelopen tijd flink stijgen. Ik kan daarom ook iedereen Xterior aanraden die een windscherm voor zijn terras wilt aanschaffen!