Catering Zaandam

Een poffertjeskraam op jouw feest

Een eigen poffertjeskraam op jouw feest, dat klinkt toch als een droom? Het is nu mogelijk om een poffertjes foodtruck van Dirk Poffers te huren voor op jouw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of elk ander feest naar wens. Een poffertjeskraam is een unieke foodtruck. De snack is door zowel jong als oud geliefd. Dit komt goed uit, want bij het huren van de kraam zijn er onbeperkt poffertjes voor de gasten beschikbaar. Per uur kunnen er zo’n 1800 poffertjes worden gebakken, oftewel 200 porties, waardoor iedereen aan zijn trekken komt. Wil je meer te weten komen of een offerte aanvragen? Dan kun je op de website terecht en contact opnemen via de mail of telefonisch. 

Een poffertjes foodtruck Overijssel voor een kinderfeestje

Jong en oud genieten van een portie poffertjes. Is je kind binnenkort jarig? Huur dan de poffertjes foodtruck Overijssel voor op het kinderfeestje. De kinderen zullen gegarandeerd smullen. Een leuk element bij de poffertjeskraam van Dirk Poffers tijdens een kinderfeestje is dat de kinderen zelf hun poffertjes mogen versieren met allerlei lekkernijen. Denk bijvoorbeeld aan vers fruit, zoals aardbeien of bananen, chocolade- of karamelsaus, M&M’s, jam, mini-marshmallows of slagroom. Voor de volwassenen is het mogelijk om de poffertjes te toppen met sterke drank, zoals amaretto of cointreau. Voorafgaand aan het versieren kunnen de gasten zien hoe de poffertjes op een spectaculaire wijze worden bereid met behulp van een beslag-doseermachine en hoe de poffertjes snel worden omgedraaid in de pan. 

Extra faciliteiten van Dirk Poffers 

Uiteraard is de foodtruck uitgerust met alle ingrediënten en benodigdheden om poffertjes te maken. Zo is er een koeling, zodat de ingrediënten vers blijven, een bakplaat en een speciale beslag-doseermachine. Het beslag wordt op locatie gemaakt door verse producten van lokale boeren. Naast al het materiaal om poffertjes te breiden, is het mogelijk om extra faciliteiten te huren. Denk bijvoorbeeld aan statafels, prullenbakken, stoelen en zelfs een muziekinstallatie. Zo is het feestje helemaal compleet!