paulcuppens

Een leukere wijnproeverij is er niet!

wijnproeverij Net voordat de herfstvakantie begon, heb ik samen met mijn collega’s een wijnproeverij gehad. Deze wijnproeverij vond plaats in een bij ons in het bedrijf. We wilden naar deze proeverij omdat we er veel goede verhalen over hoorde. Vooral het speciale is dat de medewerkers van de wijnproeverij gewoon op locatie komen. Dit scheelde ons veel reistijd en moeite. Rond de klok van 3 uur begon de wijnproeverij bij ons op locatie.

Hele leuke middag gehad met mijn collega’s

De wijnproeverij bestond uit veel verschillende wijnen. De wijnen waren heel erg lekker en de medewerkers van wijnproeverij Arnhem vertelde hele nuttige informatie. De proeverij duurde best wel een tijdje, en dan vonden we helemaal niet erg. Het werd steeds gezelliger en er werden ook nog lekkere kazen bij geserveerd. Kortom hebben we een hele leuke middag gehad, waarin we toch nog iets geleerd hebben.

Het wordt een verjaardag voor in de boeken!

Nu ik de wijnproeverij heb gehad op mijn werk, was ik van plan om ook een wijnproeverij op mijn verjaardag te organiseren. Ik nam daarom vorige week contact op met wijnproeverij Arnhem. Wijn proeverij Arnhem vond dit absoluut geen probleem en vertelde me gelijk de nodige informatie. Uiteindelijk hebben we een akkoord bereikt over een wijnproeverij voor 20 personen. Met alles erop en eraan! Nu weet ik zeker dat mijn verjaardag een verjaardag voor in de boeken wordt.