Catering voor bedrijfsfeest, daar moest ik voor zorgen

De catering voor bedrijfsfeest, daar moest ik voor zorgen. Omdat ik samen met drie andere collega’s een bedrijfsfeest organiseer dit jaar. Was de taak voor mij dat ik voor het eten zal zorgen. Daarom zocht ik op de wel bekende zoekmachine van het internet naar een bedrijf die voor het eten kon zorgen. Natuurlijk moest het wel wat te eten zijn wat iedereen wel lust. Zo kwam ik dus al snel terecht bij De Pannenkoekenwagen. Er zijn weinig mensen die geen pannenkoeken lusten en dit was dan ook de beste optie. Daarom maakte ik een afspraak met dit bedrijf om de wensen door te spreken.

catering voor bedrijfsfeest dan zit je hier goed

De catering voor bedrijfsfeest was zeer snel geregeld en zwaar binnen het budget

Op de dag van mijn afspraak met een medewerker van De pannenkoekenwagen. Werd mij al snel duidelijk dat ik nergens aan hoefde te denken. De borden, bestek, servetten en toebehoren werd geregeld door dit bedrijf en wij hoefde daarna ook niks af te wassen. Ook de kosten viel mij erg mee en zat ik nog zwaar onder het budget die ik kreeg voor de catering voor bedrijfsfeest . Daarom kan ik jullie deze aanrader niet onthouden en staat die op deze blog.